Pomarańczowy Ogon Homara

Pomarańczowy Ogon Homara
Przepis pomarańczowy ogon homara można zrobić w około 25 minut. Za 6,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 35g tłuszczu i w sumie 430 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis od Allrecipes wymaga masła, ogonów homara, soku pomarańczowego i białego wina. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i pescatarian dieta. Z łyżką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pomarańczowy Ogon Homara, Najlepszy Grillowany Ogon Homara, oraz Łatwy Pieczony Ogon Homara.

Instrukcje

1
Rozpuść masło na patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wymieszaj sok pomarańczowy z roztopionym masłem i gotuj na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Dodaj białe wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
4
Umieść ogony homara w mieszance soku pomarańczowego i wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Przykryj i gotuj na parze, aż skorupki homara staną się jaskrawoczerwone, a mięso będzie nieprzezroczyste, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Ogony homara w menu? Spróbuj sparować z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów z pewnością również trafi w sedno. Viva Diva Moscato Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn