Pomarańczowy Ogon Homara
Przepis pomarańczowy ogon homara można zrobić w około 25 minut. Za 6,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 35g tłuszczu i w sumie 430 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis od Allrecipes wymaga masła, ogonów homara, soku pomarańczowego i białego wina. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i pescatarian dieta. Z łyżką wynik 38%, to danie nie jest tak doskonałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pomarańczowy Ogon Homara, Najlepszy Grillowany Ogon Homara, oraz Łatwy Pieczony Ogon Homara.
Instrukcje
Rozpuść masło na patelni na małym ogniu.
Wymieszaj sok pomarańczowy z roztopionym masłem i gotuj na wolnym ogniu.
Umieść ogony homara w mieszance soku pomarańczowego i wina.
Przykryj i gotuj na parze, aż skorupki homara staną się jaskrawoczerwone, a mięso będzie nieprzezroczyste, 10 do 15 minut.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Ogony homara w menu? Spróbuj sparować z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów z pewnością również trafi w sedno. Viva Diva Moscato Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.