Pomarańczowy Krem Rosyjski
Pomarańczowy krem rosyjski może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, wanilię, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Russian Orange Drop Cookies, Rosyjski Krem, oraz Kapusta Rosyjska Z Pomidorami I Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1 1/2 - do 2-quart patelni, wymieszać cukier i żelatynę.
Dodać 1/2 szklanki wody i skórki pomarańczowej; mieszać na dużym ogniu do wrzenia, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia, dodać śmietanę, jogurt i wanilię.
Trzepaczka do gładkiego blendowania.
Wlać do ramekinów lub kubków z kremem (6-oz. rozmiar). Schłodzić do twardego, co najmniej 3 godziny; przykryć hermetycznie, jeśli przechowuje się do 1 dnia.
Odkryj desery i posyp równo czekoladą.