Pomarańczowy Krem Rosyjski

Pomarańczowy Krem Rosyjski
Pomarańczowy krem rosyjski może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, wanilię, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Russian Orange Drop Cookies, Rosyjski Krem, oraz Kapusta Rosyjska Z Pomidorami I Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 1 1/2 - do 2-quart patelni, wymieszać cukier i żelatynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać 1/2 szklanki wody i skórki pomarańczowej; mieszać na dużym ogniu do wrzenia, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Zdjąć z ognia, dodać śmietanę, jogurt i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Trzepaczka do gładkiego blendowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Wlać do ramekinów lub kubków z kremem (6-oz. rozmiar). Schłodzić do twardego, co najmniej 3 godziny; przykryć hermetycznie, jeśli przechowuje się do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Odkryj desery i posyp równo czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn