Pomarańczowo-Szałwiowa Pieczona Pierś Z Indyka

Pomarańczowo-Szałwiowa Pieczona Pierś Z Indyka
Need a danie główne bezglutenowe? Pomarańczowy i szałwia Pieczona pierś indyka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 115g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka przetartej szałwii, skrobi kukurydzianej, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cytrusowo-szałwiowa Pieczona pierś indyka z sosem: mały tłum, Pieczony indyk z szałwią i sosem pomarańczowym, oraz Pieczony Indyk Z Szałwią I Sosem Pomarańczowym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia32
Magazyn