Pomarańczowy toffi migdałowe Sandies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis służy 108 i kosztuje 11 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru cukierniczego, migdałów, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Toffi Migdałowe Sandies, Toffi Migdałowe Sandies, oraz Toffi Migdałowe Sandies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik w temperaturze 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W misce do miksowania dodaj masło, olej i cukry. Używając ręcznego miksera, ubijaj do połączenia. Beat w ekstraktach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Mąkę, sodę oczyszczoną, krem z kamienia nazębnego i sól połączyć w osobnej misce. Stopniowo dodawać do kremowanej mieszaniny. Wymieszaj skórkę pomarańczową, migdały i kawałki toffi.