Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla

Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej z grilla. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, polędwiczki wieprzowe, natychmiastowe espresso w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć natychmiastowy proszek espresso, możesz podążać za tym daniem głównym z Espresso Granita jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Chili-Polędwiczka Wieprzowa, Kakao-Chile-Polędwica Wieprzowa Z Grilla, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w małej misce i wymieszać, aby połączyć; odstawić.Dla polędwic: przyciąć wieprzowinę z dowolnej srebrnej skóry i osuszyć ręcznikami papierowymi. Używając rąk, pocierać polędwiczki całym oleju, posypać je z całej mieszanki przypraw, i pocierać aż równomiernie pokryte. Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut lub przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do medium (około 177° do 450 ° F). Jeśli polędwiczki zostały schłodzone, pozostaw je w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut przed grillowaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Polędwiczki ułożyć na grillu. Przykryć grill i gotować, obracając co 5 minut, aż polędwiczki są rumiane na całym i natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 145 ° F do 150 ° F, około 20 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przenieś polędwiczki na deskę do krojenia i pozostaw na 5 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala i podawać.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Alma de Los Andes Reserva Malbec z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn