Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki
Polędwiczki wieprzowe Teriyaki mogą być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 3. Jeśli masz imbir, olej canolan, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki, Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki, oraz Polędwiczki Wieprzowe Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz sos sojowy, olej, cukier, sherry, ocet, czosnek, imbir i płatki czerwonej papryki i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Przenieść do zamykanej plastikowej torby i dodać polędwicę wieprzową. Zamknąć worek i marynować wieprzowinę w lodówce, obracając raz, na 1/2 godziny lub do 8 godzin.
Umieść wieprzowinę na patelni i piecz przez 15 minut, obracając raz.