Polędwiczki wieprzowe pieczone na patelni z musztardą Spaetzle i salsą z kolendry jabłkowej
Polędwiczki wieprzowe pieczone na patelni z musztardą Spaetzle i salsą z kolendry jabłkowej mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1229 kalorii, 135g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 6,13 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, kolendra, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Musztarda Jabłkowa Polędwica Wieprzowa Glazurowana, Wieprzowina musztardowa ze Spaetzle, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z musztardą, rozmarynem i marynatą jabłkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
W dużej misce wymieszać mąkę, musztardę, suchą musztardę, parmezan i sól. Następnie dodaj jajka i mleko i wymieszaj za pomocą metalowej lub drewnianej łyżki. Konsystencja powinna być grube ciasto, trochę grubsze niż ciasto naleśnikowe. Gdy woda dojdzie do wrzenia umieść durszlak na garnku i wlej ciasto. Używając gumowej szpatułki, przepuść ciasto przez otwory durszlaka, aby spadło w małych kroplach do wody. Gotuj przez chwilę. Kiedy spaetzle unoszą się na powierzchnię, są gotowane. Odcedzić i natychmiast spłukać zimną wodą w celu ostygnięcia i zatrzymania procesu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Sos Pomidorowy Hunt's®
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać olej rzepakowy, a gdy zacznie palić dodać wieprzowinę. Obficie doprawić wieprzowinę solą i pieprzem do smaku. Przesmaż wieprzowinę ze wszystkich stron, aby uzyskać naprawdę dobry głęboki brązowy kolor na całej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Przenieść patelnię do piekarnika, aby zakończyć gotowanie. Pieczeń, aż do natychmiastowego odczytu termometr włożony do środka rejestry wieprzowiny 138 stopni F, o 10 do 15 minut dla średnich-dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Salsa: podczas gotowania wieprzowiny, zrobić salsę. W dużej misce, dodać jabłka, ocet i sok z cytryny i wrzucić do herbu i aby zapobiec ich z kolei brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Do Konserwowania,
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Dodać jalapeno, olej, przyprawy i sól i dokładnie wymieszać. Wymieszać kolendrę, przykryć i przechowywać w lodówce. Utrzyma się do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
W dużej patelni saute rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na dużym ogniu. Gdy olej zacznie palić, dodaj spaetzle i włącz ciepło do średnio-wysokiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Niech spaetzle siedzieć na minutę, aby uzyskać brązowy, a następnie wymieszać i brązowy przez kolejną minutę. Szukasz ładnych, chrupiących, złocisto-brązowych kawałków makaronu. (Nie powinny się trzymać, jeśli je naprawiłeś. Jeśli się przykleją, oznacza to, że ciasto było zbyt luźne od początku. Jeśli ciasto było zbyt luźne po prostu dodać trochę więcej mąki następnym razem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
10
Łyżką szczelinową wyjąć spaetzle z oleju i na talerz. Top z plasterkami schabu i hojny pomoc salsy prawo na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schab
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Sur de los Andes Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.