Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą
Need a bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne? Chrzan i musztarda-Crusted polędwica wołowa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz środek-krojona polędwica wołowa, chrzan, bułka tarta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą, Polędwica wołowa z chrzanem, oraz Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć musztardę i chrzan; rozprowadzić równomiernie na polędwicy. Bułkę tartą pokroić w musztardę. Zawiń polędwicę w folię; przechowywać w lodówce od 1 do 24 godzin.
Wyjąć i wyrzucić folię z polędwicy.
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia przydatności.
Umieść polędwicę na desce do krojenia; przykryj i odstaw na 10 minut przed krojeniem.