Polędwica Wołowa Nadziewana Krabem

Polędwica Wołowa Nadziewana Krabem
Polędwica wołowa nadziewana Krabem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 296 kalorii, 41g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać grudki krabów, pieczeń z polędwicy wołowej, SOS browning, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewana Polędwica Wołowa, Nadziewana Polędwica Wołowa, oraz Nadziewana Polędwica Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż gotowane, ale nie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Dodać wzdłużnie rozciąć środek polędwicy w ciągu 1/2 cala. z dołu. Otwarte mięso, więc leży płasko. Kopiec kraba nad centrum. Blisko polędwicy; wiązać na 2-w. interwały ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Owinąć boczek wokół mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Połączyć 1/2 szklanki wody, wina lub bulionu i sok z cytryny; wlać wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Piec w temperaturze 425° przez 45-60 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Mięso wyjąć na półmisek. Przykryć i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Do rondla wlać kapiele z patelni i poluzowane brązowe kawałki. Odtłuszczone tłuszcze. Wymieszać cebulę, masło, sos stek, sos sojowy, sos browning w razie potrzeby, cukier i pozostałą wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5 minut. Natkę pietruszki wymieszać. Polędwiczki pokroić w plasterki; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Hindsight Win Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn