Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa

Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Polędwica wieprzowa z pomarańczą może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 5. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, pomarańczowy Marmolada, polędwica wieprzowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chile-Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa, Polędwica wieprzowa nadziewana polędwicą pomarańczową, oraz Polędwica Wieprzowa Szkliwiona Pomarańczowo-Żurawinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. wyłóż dużą patelnię do pieczenia folią o dużej wytrzymałości i umieść w środku stojak z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Polędwicę posypać solą i pieprzem i smażyć przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Połącz marmoladę z mielonym imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
MarmoladaMarmolada
4
Posmaruj polędwicę i kontynuuj pieczenie, aż termometr natychmiastowy włożony w najgrubszą część odczyta 68°, około 10 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
5
Włączyć piekarnik do broil i umieścić polędwicę pod brojlerem karmelizować marmoladę, 1 do 1 1/2 minuty (uważnie obserwować i usunąć przed dżem zaczyna się palić).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Odstawić na 5 minut przed krojeniem i podaniem.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Bodega DiamAndes Uco Malbec. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Czysty, głęboki i jasny rubinowy kolor. Aromaty czerwonych nut jagód i wiśni pokazujące intensywność i świeżość. Doskonała struktura, treściwe taniny o dojrzałych owocowych smakach, aksamitne i bardzo dobrze zbalansowane.
TrudnośćNormalny
Gotowe W32 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn