Polpettone z dyni
Polpettone z dyni wymaga ok. 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, ser mascarpone, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, oraz Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 8-calowy springform patelni i rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce do mieszania, miejsce 2 1/2 szklanki miąższu squasha, 1 szklanka bułki tartej, jajka, starty ser, mascarpone, gałka muszkatołowa, sól i pieprz, i wymieszać dobrze wymieszać. Otrzymana mieszanina będzie miała konsystencję przypominającą ciasto. Użyj pozostałych okruchów chleba, aby odkurzyć patelnię springform.
Wlać ciasto na patelnię i piec, aż zestaw i wykałaczka wychodzi czysto, o 30 45 protokół.
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia 20 minut. Unmold na talerzu i podawać na gorąco lub na zimno.