Polewa Migdałowa Crunch

Polewa Migdałowa Crunch
Need a gluten free, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Migdałowy Crunch polewa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 241 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. udać się do sklepu i odebrać donice migdały, piekarz Anioł Płatek kokosowy, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Karmelowa Szarlotka Z Chrupiącą Polewą, Pomarańczowe Śniadanie Crunch Polewa, oraz Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu umieścić cukier i masło; gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać kokos i migdały; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
KokosKokos

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn