Pokryte Śniegiem Kraty
Pokryte śniegiem batony Crunch mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 36 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier puder, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pokryte Śniegiem Kraty, Ciasteczka Pokryte Śniegiem, oraz Pokryte śniegiem ciasteczka Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 13x9-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać cookie mix, 1/2 szklanki masła i jajka, aż miękkie formy ciasta. Naciśnij ciasto na dnie patelni.
Piec 10 do 12 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Chłodne 15 minut.
W dużej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i pozostałe 1/2 szklanki masła na wysokiej około 1 1/2 protokół, mieszając po 1 minucie, aż stopi się i gładkie.
Dodać masło orzechowe; wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności o pojemności 1 galona. Używając rąk, delikatnie rozbij płatki na małe kawałki. Delikatnie mieszać płatki do mieszaniny czekolady, aż płatki są powlekane.
Rozłóż mieszankę zbożową równomiernie na skórce ciastka; delikatnie naciśnij.
Posypać cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do bary są ustawione. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.