Chleb i budyń masło może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 914 kalorii, 12g białka, oraz 53g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz łyżeczkę ekstraktu z wanilanu, sok z cytryny, laski cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym, Budyń Chlebowo-masłowy, oraz Budyń Chlebowo-masłowy dla podobnych receptur.
Budyń: w rondlu na małym ogniu dodaj śmietanę, skrobaną fasolkę wanilii i nasiona (lub ekstrakt) oraz 1/2 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Trzepaczka do połączenia. Doprowadzić śmietanę do wrzenia. Podczas gdy śmietana dochodzi do wrzenia, ubić żółtka i 1/2 szklanki cukru razem, aż staną się jednorodną mieszaniną. Gdy krem dojdzie do wrzenia, usuń go z ognia i ubijaj w 1/3 mieszaniny żółtka, a następnie natychmiast ubijaj pozostałą mieszaninę jaj. Nazywa się to temperowaniem, pozwala łączyć gorącą śmietanę i jajka bez jajecznicy. To trochę zabawne! Zarezerwuj tę mieszaninę, aż będziesz gotowy do złożenia budyniu. Odrzuć fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Odmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Aby zebrać budyń: masło 1 stronie kromki chleba i pokroić je w trójkąty. Masło 8 na 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia i umieścić warstwę punktów chleba, nakładających się, w dolnej części naczynia. Odcedzić rodzynki i whiskey.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Whiskey
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Połowę masy śmietanowo-jajecznej polać chlebem i rodzynkami. Powtórz ten proces z chlebem i rodzynkami, a na koniec Zakończ chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
8
Do naczynia wlać pozostałą masę śmietanowo-jajeczną. Dociśnij delikatnie całość, aby skompresować i naprawdę zagęścić budyń. Jeśli cała mieszanka kremu nie pasuje do patelni, odczekaj 10 do 15 minut, a następnie spróbuj ponownie. Chleb może potrzebować trochę czasu, aby wchłonąć całą śmietanę. MMMMM... nie oszczędzaj na tym kroku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Ustaw danie budyń chleb wewnątrz 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia lub patelni i dodać gorącą wodę, aż osiągnie 1/2 do 2/3 drogi się po bokach naczynia budyń. Całość przykryć folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku, aż krem się ustawi, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Umieść budyń pod brojlerem lub użyj palnika (to jest naprawdę zabawne!) krystalizować cukier na wierzchu budyniu. Trochę chrupiące i spalone i sweeeeeeeeeeeeee! YuuuuuummmY!
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow Torch
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
13
Podawać z sosem whiskey tea.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whiskey
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Herbata
14
Aby sos: podczas pieczenia budyniu, połączyć wszystkie składniki i zastrzeżone Irish whiskey w małym rondlu i niech strome przez 15 minut. Wyrzucić torebki herbaty i połowę cytryny. Doprowadzić sos do wrzenia, a następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o połowę. Smak, sos powinien być bardzo ostry, słodki i pikantny (cynamon i goździki-nie ostry na gorąco) i doskonały dodatek do kremowego słodkiego budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irlandzka Whiskey
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Skórki Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania