Podwójny Chleb Kukurydziany Jalapeño
Przepis Jalapeño podwójny chleb kukurydziany jest gotowy w około 33 minuty i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 21 centów za porcję, dostajesz chleb, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę Jalapeno, mąkę kukurydzianą, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne naleśniki kukurydziane z Jalapeño i grubym sosem pomidorowym Tex-Mex, Chleb Kukurydziany Jalapeno, oraz Chleb Kukurydziany Jalapeño dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników połączyć w misce.
Połączyć maślankę, masło i jajka. Wymieszać z mieszanką mąki. Złóż kukurydzę i pieprz.
Rozprowadzić na 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 23 minuty lub do złotego koloru.