Podwójnie Czekoladowe Ciasto Z Lepkim Masłem
Double Chocolate lepki masło ciasto wymaga wokół 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. 333 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka orzechów, cukier puder, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Podwójnie Czekoladowe Ciasto Z Lepkim Masłem, Podwójnie Czekoladowe Ciasto Z Lepkim Masłem, oraz Paula ' s Double Chocolate ooey Gooey Butter Cake Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Lekko nasmaruj patelnię do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali. W dużej misce, połączyć mix ciasto, 1 jajko, i 8 łyżek (1 kij) stopionego masła, i mieszać, aż dobrze wymieszane. Pat mieszaninę do przygotowanej patelni i odstawić. W mikserze stojącym lub mikserem ręcznym ubić serek do uzyskania gładkości.
Dodaj pozostałe 2 jajka i kakao w proszku. Obniżyć prędkość miksera i dodać cukier puder. Kontynuuj ubijanie, aż składniki zostaną dobrze wymieszane. Powoli dodaj pozostałe 8 łyżek (1 patyk) roztopionego masła i wanilię, kontynuując ubijanie mieszanki do uzyskania gładkiej masy. Orzechy wymieszać gumową szpatułką.
Rozłóż nadzienie na mieszaninie ciasta na patelni.
Piec przez 40 do 50 minut. Należy uważać, aby nie rozgotować ciasto; centrum powinno być jeszcze trochę lepki po zakończeniu pieczenia.
Niech ciasto częściowo ostygnie na stojaku z drutu przed cięciem na kawałki.