Podwójne Czekoladowe Przeszklone Otwory Na Pączki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać podwójne otwory czekoladowe szkliwione pączków spróbować. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 140 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, olej roślinny, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowe Przeszklone Czekoladowe Otwory Na Pączki, Łatwe Domowe Przeszklone Otwory Na Pączki, oraz Klon-Szkliwione Otwory Na Pączki Z Kwaśnej Śmietany.
Instrukcje
Mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski; odstawić. W średniej misce, ubić jajka, jogurt, i masło. Wymieszać mieszaninę jaj w mieszaninę mąki wraz z posiekaną czekoladą, aż do całkowitego połączenia. Schłodzić w lodówce do twardości, około 1 godziny.
Na mąki powierzchni roboczej, rozwałkować ciasto do 1/2 cala grubości. Wytłoczyć otwory na pączki z dobrze mąką 1 1/4 cala okrągłego noża i umieścić na lekko posypanej mąką płycie lub patelni. W razie potrzeby ponownie przetoczyć resztki. Przechowywać w lodówce kawałki ciasta podczas ogrzewania oleju.
W dużym garnku heavy duty od 6 do 8 quart, rozgrzej olej na średnim ogniu do 191°.
Wyjąć kawałki ciasta z lodówki i za pomocą łyżki szczelinowej, ostrożnie wrzucić 1/2 otworów na pączki do oleju.
Smaż pączki przez około 2 minuty, delikatnie mieszając i odwracając pączki, aby upewnić się, że smażą się równomiernie i regulując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę 191°. za pomocą łyżki szczelinowej Usuń pączki i połóż na wyłożonej papierowym ręcznikiem płycie. Powtórz z drugą porcją.
Niech pączki ostygną. Przygotuj wybór glazury, ubijając razem składniki glazury. Zanurz pączki i umieść na stojaku z drutu, który został ustawiony nad blachą do pieczenia. W razie potrzeby zwijamy w kokosie około 10 minut po zanurzeniu w glazurze.
Pozostaw glazurę całkowicie do wyschnięcia, około 30 minut.