SOS Ziemniaczany
SOS ziemniaki może być tylko sos szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ziemniaki do pieczenia, sól i pieprz, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Puree ziemniaczane z sosem pomidorowym, SOS Hamburger i puree ziemniaczane, oraz Kurczak z puree ziemniaczanym i sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Umieść ziemniaki bezpośrednio na stojaku piekarnika i piecz przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do miękkości.
Podczas pieczenia ziemniaków, miejsce mielonej wołowiny i cebuli na dużej patelni, i gotować na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane.
Odcedzić tłuszcz, następnie wymieszać z zupą i czosnkiem w proszku. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podgrzać do bąbelków, następnie odstawić i poczekać na ziemniaki.
Gdy ziemniaki są gotowe, zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść ziemniaki w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i podziel je na pół wzdłuż. Rozłóż środek ziemniaków widelcem, a następnie wylej zmieloną mieszaninę wołowiny na wierzch.
Posypać rozdrobnionym serem.
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści.