Pieczarki w środku klopsika

Pieczarki w środku klopsika
Grzyb w środku klopsika może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 839 kalorii, 48g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz mielony pieprz, mieloną wołowinę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczarkowe Klopsy, Pieczarkowe Klopsy, oraz Duszone Pieczarkowe Klopsy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć kiełbasę, wołowinę, jajka, bułkę tartą, cebulę, paprykę, sól, pieprz i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Bułka TartaBułka Tarta
PaprykaPapryka
KiełbasaKiełbasa
PieprzPieprz
CebulaCebula
WołowinaWołowina
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dobrze wymieszać.
4
Rozwałkuj mieszaninę płasko, 8 cali na 8 cali kwadratowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Rozłóż 1/2 puszki zupy na klopsie, zwiń i uszczelnij krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
RolkaRolka
6
Miejsce na patelni bochenkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Dodaj pozostałą zupę i piec przez kolejne 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn