Podstawowy mostek wołowy w holenderskim piekarniku

Podstawowy mostek wołowy w holenderskim piekarniku
Podstawowy mostek wołowy w holenderskim piecu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 532 kalorie, 49g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jeśli masz mąkę, czosnek, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Wołowina Z Pieca Holenderskiego, Gulasz Wołowy Z Pieca Holenderskiego, oraz Holenderski piec-duszona wołowina i letnie warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posyp mostek przyprawioną solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu. Podsmaż mostek w gorącym oleju, aż zbrązowieje z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Przenieść mostek do dużego talerza. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w holenderskim piekarniku, aż warzywa zmiękną, o 6 protokół. Zwróć mostek do holenderskiego pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Bulion wołowy ubić, ketchup, brązowy cukier, ocet, chili w proszku, liście laurowe, i pieprz cayenne razem w misce; mieszanka bulionu mżawka nad mostkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Liście LauroweLiście Laurowe
Bulion WołowyBulion Wołowy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Doprowadzić mieszaninę wołowiny do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i przykryć. Dusić, aż wołowina jest bardzo delikatna i łatwo rozpada się po wyciągnięciu widelcem, 2 1/2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
7
Przełożyć wołowinę na talerz, rezerwując płyn w holenderskim piekarniku. Pokroić wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
W małej misce ubić wodę i mąkę; wymieszać z piekarnikiem holenderskim i doprowadzić do wrzenia, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
SOS podawać na pokrojonym mostku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino można spróbować Bunnell Family Cellar Mountain Syrah. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 47 dolarów.
Bunnell Family Cellar Mountain Syrah
Bunnell Family Cellar Mountain Syrah
Jedna z najmniejszych Ava, Czerwona Góra jest ograniczona do jednego pięknego wzgórza, w centrum regionu produkującego wino w stanie Waszyngton. Terroir i klimat w ekskluzywnym obszarze uprawy łączą się, tworząc owoce o intensywnym smaku. Miękkie, aksamitne wejście, jasne czarne owoce zrównoważone przez ciemne niesłodzone kakao, wszystkie łączą się, aby stworzyć złożoność i głębię charakteru odpowiednią do przedłużonego starzenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn