Podeszwa Low Cal
Podeszwa low cal może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 89g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Sole Meunière, Sola Piccata, oraz Sole à la Meunière są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Filety rybne umieścić w naczyniu zapiekanym. Dodać do smaku sól i pieprz cytrynowy.
Dodać czosnek, cebulę pokrojoną w plasterki, paprykę pokrojoną w plasterki, a następnie umieścić sok z cytryny i oliwę z oliwek.
Pokrój pomidora na plastry i umieść na wierzchu, aby przykryć rybę, aby nie poparzyć i pozostać soczystym!
Piec w 177° przez 30 minut ok!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.