Pocieszająca Zapiekanka Wołowa

Pocieszająca Zapiekanka Wołowa
Pocieszająca zapiekanka z wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka mielonego ziela angielskiego, cebuli, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pocieszająca Zapiekanka Z Brokułów, Pocieszająca Zapiekanka Z Tuńczykiem, oraz Pocieszająca Zapiekanka Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Podgrzać 4 łyżki oleju w dużym rondlu lub głębokiej zapiekance i smażyć cebulę i marchewkę, aż zaczną mięknąć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zmiękczone i nabłyszczane olejem warzywa wyjąć do miski, a pozostałą oliwę dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Włóż mąkę do dużej torby zamrażarki wraz z solą i pieprzem, szałwią i zielem angielskim; dodaj kawałki wołowiny do torby, rzucając w mące, przed smażeniem mięsa na patelni. Zrób to partiami, brązowienie mięsa trochę i usunięcie całej wołowiny do dużego naczynia, jak idziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Wyboru Lody Lub Bita śmietanaDo Wyboru Lody Lub Bita śmietana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Gdy całe mięso jest rumiane i z patelni, ubić lub wymieszać z sokiem pomarańczowym i stout i niech się zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
StoutStout
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać wodę, a następnie powrócić mięso i warzywa na patelnię. Wymieszać skórkę pomarańczową i liście laurowe, doprowadzić do wrzenia, a następnie obrócić gulasz do miękkiego, gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć i gotować przez 2 1/2 godziny. Najlepiej podgrzać 1 lub 2 dni po, ale jeśli serwujesz gulasz tego samego dnia, dodaj kolejne pół godziny do czasu gotowania, aby upewnić się, że mięso jest miękkie, łagodne i delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia29
Magazyn