Po Prostu Idealny Pieczony Indyk

Po Prostu Idealny Pieczony Indyk
Po prostu idealny pieczony indyk może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 514 kalorii, 56g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka indyka, farsz, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć farsz można śledzić to danie główne z Bezglutenowy chleb kukurydziany do farszu lub deseru jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Doskonały Pieczony Indyk, Doskonały Pieczony Indyk, oraz Doskonały Pieczony Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść stojak w najniższej pozycji piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć karkówkę z indyka i podroby, spłukać indyka i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indycze SzyjeIndycze Szyje
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Włożyć indyka, pierś do góry, na stelażu na patelni do pieczenia. Luźno wypełnij jamę ciała farszem. Natrzeć skórę zmiękczonym masłem, doprawić solą i pieprzem. Umieść namiot z folii aluminiowej nad indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FarszFarsz
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Włożyć indyka do piekarnika i wlać 2 szklanki wywaru z indyka na dno patelni. Podlewać co 30 minut sokami na dnie patelni. Gdy kapanie odparuje, dodać bulion, aby je zwilżyć, około 1 do 2 filiżanek na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń folię aluminiową po 2 i pół godziny. Piecz, aż termometr mięsa włożony w mięsistą część uda odczytuje 180 stopni F (80 stopni C), około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Przełożyć indyka na duży talerz i odstawić na co najmniej 20 do 30 minut przed wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia25
Magazyn