Plasterki indyka czosnkowo-grzybowego

Plasterki indyka czosnkowo-grzybowego
Plastry indyka czosnkowo-grzybowego to przepis bezmleczny, składający się z 4 porcji. Za 1,99 USD za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 36 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 246 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga bulionu z kurczaka, mąki, soli i pieprzu. Świetnie sprawdza się jako danie główne. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 47%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pieczone plastry indyka z szybkim aioli (majonezem czosnkowym), Indyk z plasterkami jabłka i Panierowane plastry indyka.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz mąkę, oregano, paprykę, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Wędzonej Papryki (pimenton)1 łyżka Wędzonej Papryki (pimenton)
Opcjonalnie Dodatkowy świeży RozmarynOpcjonalnie Dodatkowy świeży Rozmaryn
Lody CytrynoweLody Cytrynowe
Lody Cytrynowe, ZmiękczoneLody Cytrynowe, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Półsłodka Czekolada Piekarnicza Do PieczeniaPółsłodka Czekolada Piekarnicza Do Pieczenia
2
Dodaj indyka, kilka kawałków na raz i potrząśnij, aby się nim pokrył.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego
4 Cienkie Plasterki Twardego Salami, Pokrojone W Julienne4 Cienkie Plasterki Twardego Salami, Pokrojone W Julienne
3
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą pokrytą sprayem kuchennym smaż indyka partiami na oleju na średnim ogniu przez 1-2 minuty z każdej strony lub do momentu, aż przestanie być różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 8 Wafli)( 8 Wafli)
1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego
Posypka Dekoracyjna OpcjonalniePosypka Dekoracyjna Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
4
Wyjmij i trzymaj w cieple.
5
Dodaj bulion i wino na patelnię; wymieszać z grzybami oraz pozostałą solą i pieprzem. Gotuj i mieszaj przez 4-6 minut lub do momentu, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Falbaniaste WykałaczkiFalbaniaste Wykałaczki
12 Shiitake, Pozbawionych łodyg I Pokrojonych W Plasterki12 Shiitake, Pozbawionych łodyg I Pokrojonych W Plasterki
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
6
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Wróć indyka na patelnię; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda żółta OpcjonalnieMusztarda żółta Opcjonalnie
1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów6 Steków Z łopatki Wieprzowej Z Kością, Około 3 Funtów
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn