Plantany Cebulowe
Cebula-Crusted Plantains może być tylko przystawka szukasz. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu cayenne, ekstra Dojrzałe plantany, smażona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Smażone plantany z czarną fasolą, pieczone Poblanos, awokado i marynowaną czerwoną cebulą, Patacones Con Hogao (smażone plantany w stylu kolumbijskim z sosem pomidorowo-cebulowym), oraz Łosoś Z Cebulą.
Instrukcje
Pokrój plantany 3/4 cala grubości na przekątnej.
Podgrzać 1 1/2 łyżki masła i oleju roślinnego na patelni nonstick na średnim ogniu. Pracując partiami, gotuj plantany na złoty kolor, około 5 minut na stronę.
Osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając patelnię.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Ubić mleko, jajko, ziele angielskie i cayenne w innym naczyniu. Lekko zmiażdżyć smażoną cebulę do trzeciego naczynia. Zagrzebać plantany w mące, zanurzyć w mieszaninie mlecznej, a następnie wcisnąć do smażonej cebuli, zmieniając się w płaszcz.
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki każdego masła i oleju roślinnego w reserved patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, smażyć plantany na złoty i chrupiący kolor, około 1 minuty na stronę.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.