Placki Ziemniaczane Z Parmezanem
Placki ziemniaczane z parmezanem mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 122 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jeśli masz ziemniaki, zieloną cebulę, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Ziemniaczane (Nadziewane Mięsem Indyjskie Naleśniki Ziemniaczane), Naleśniki z ryżem Arborio, parmezanem i zielonym groszkiem, oraz Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ziemniaki, szczypiorek, białko jaja i 2 łyżki bułki tartej w dużej misce.
Połączyć 2 łyżki bułki tartej i sera na małym talerzu. Podzielić mieszaninę ziemniaków na 8 równych (1/4-cup) porcje; pogłębiać w mieszaninie panierki, kształtując każdą porcję w 1/4-cala-gruby patty.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick.
Dodać 4 paszteciki; gotować 3-4 minuty z każdej strony lub na złoty kolor. Powtórz z 1 łyżeczką oleju i pozostałymi 4 pasztecikami.
Naleśniki podawać na gorąco z musem jabłkowym i niskotłuszczową kwaśną śmietaną.