Placki Ze Szpinakiem Śródziemnomorskim
Śródziemnomorskie placki ze szpinakiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 443 kalorie, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści szpinaku dla niemowląt, ciasto chlebowe, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Placki Szpinakowe, Placki Szpinakowe, oraz Placki Ze Szpinakiem I Fettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić 2 Łyżki. olej, cebula i pieprz na dużej patelni; gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i złoty, o 6 protokół.
Dodać około połowy liści szpinaku i gotować, podrzucając i dodając więcej szpinaku garściami, aż cały szpinak zwiędnie. Wymieszać z fetą.
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub folią. Rozwiń ciasto chlebowe na powierzchni roboczej i pokroić na 4 równe kawałki; umieścić na blasze do pieczenia. Łyżka równe porcje mieszanki szpinaku na środku każdego kawałka ciasta. Fold ciasto nad nadzieniem, aby Trójkąty; zaciskane krawędzie do uszczelnienia ciasta. Pokrój otwór w górnej części każdego ciasta, aby upalne powietrze uciekało podczas gotowania; lekko wyszczotkuj wierzch z pozostałą 1 łyżką. olej.
Piec placki szpinakowe na złoty na górze i na dole, 25 do 30 protokół.
Lekko ostudzić przed podaniem.