Mięsisty Szpinak Manicotti
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać mięsisty szpinak Manicotti spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz masło, mąkę, sos spaghetti i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mięsisty Manicotti, Mięsisty Ser Manicotti, oraz Four-Cheese Manicotti-serowe i mięsiste obfite danie z makaronu idealne w każdej chwili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj manicotti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie roztopić masło w rondlu. Wymieszaj mąkę, aż będzie gładka; stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać z parmezanem do rozpuszczenia; odstawić.
Manicotti odsączyć; odstawić.
Na dużej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Dodaj kurczaka, szpinak, jajka, ser mozzarella i 3/4 szklanki białego sosu. W skorupkach manicotti.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu spaghetti w każdym z dwóch 13-in ungreased. x 9-po. naczynia do pieczenia. Top z manicotti.
Na wierzch polać pozostałym sosem spaghetti.
Podgrzać pozostały biały sos, stale mieszając.
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub aż termometr włożony do nadzienia wskaże 160°.
Posypać natką pietruszki.