Placki z jabłkami i gruszkami

Placki z jabłkami i gruszkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciastek z jabłkami i gruszkami. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki bosc, sok z cytryny, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Marcepanowe Placki Z Gruszką, Pear and Walnut hand Pie, oraz Placki Gruszkowo-Żurawinowe.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło na patelni nieprzywierającej, aż się stopi, dodać jabłka i gruszki i gotować, aż owoce zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Posypać cukrem mieszaninę i nadal gotować mieszając często, aż owoce zaczynają tracić swoje soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Wymieszać skrobię kukurydzianą i sok z cytryny i dodać do patelni. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
5
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 375 [°]. Blachę do pieczenia wyłożyć folią. Ciasto podzielić na dwie części i rozwałkować do grubości 1/8 cala. Podziel ciasto na 4 kwadraty, umieść łyżkę nadzienia w pobliżu prawego dolnego rogu każdego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Brzegi ciasta posmarować roztrzepanym jajkiem i złożyć ciasto na pokrycie nadzienia. Uszczelnij, naciskając widelec na krawędzie, a następnie umieść na wyłożonej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym nadzieniem i ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Wyciąć otwory parowe na wierzchołki każdego ciasta ostrym nożem s, a następnie posmarować pozostałym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Piec, aż ciasto zbrązowieje, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn