Placki Deserowe Konik Polny
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 340 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, cukier, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kwadraty Konika Polnego, Mrożone Kwadraty Konika Polnego, oraz Gruszki Deserowe Kwadraty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 13x9-calowa patelnia z folią tak, że krawędzie folii rozciągają się na boki patelni; spryskać sprayem do gotowania. Na patelni wymieszać okruchy ciasteczek, cukier i masło. Naciśnij równomiernie na dnie patelni.
W dużej misce, beat twarogu, crme de menthe i crme de cacao z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do gładkiej.
Dodać krem z prawoślazu; ubić na gładką masę. Przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż mieszanina kopce po upuszczeniu z łyżką.
W schłodzonej dużej misce ubijaj śmietanę na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę w mieszaninę prawoślazu, aż do wymieszania.
Zalać skórką. Zamrozić około 4 godzin lub do twardości.
Zdjąć z patelni, używając folii do podnoszenia.
Pozostawić deser w temperaturze pokojowej 10 minut przed cięciem. Zamrozić pozostały deser szczelnie przykryty.