Placek Z Ogniskiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać ognisko Pie spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 945 kalorii, 10g białka, oraz 68 g tłuszczu. Jeśli masz masło, sól, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ognisko Jambalaya, Pakiety Ogniskowe, oraz Ognisko S ' mores dla podobnych receptur.
Instrukcje
Okruchy ciastek wymieszać z roztopionym masłem i wcisnąć na dno i boki talerza ciasta.
Umieścić piecrust w zamrażarce na 5 minut, aby ustawić.
Ułóż kawałki ciastek, posiekane migdały i półsłodkie czekoladowe chipsy w małych miseczkach na stanowisku pracy.
Rozłóż 2 uncje gorzkiego sosu czekoladowego na dnie i po bokach skorupy ciasta. Odstawić.
Nawilż arkusze żelatyny w małym rondlu. Delikatnie podgrzać żelatynę na piecu, aż się rozpuści i odstawić.
W misce miksera elektrycznego umieścić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól. W średnim rondlu zagotuj cukier, syrop kukurydziany i wodę. Używając termometru cukierkowego, przynieś syrop do 230 stopni F. Zacznij ubijać białka z dużą prędkością i nadal gotuj syrop do 240 stopni F.
Wlać syrop do białek cienkim strumieniem podczas ubijania białek i aż cały syrop zostanie włączony. Kontynuując ubijanie, dodaj żelatynę i wanilię. Ubijaj przez 1 minutę dłużej.
Natychmiast rozprowadzić 1/3 pianki na skórce.
Posypać połową kawałków ciastek, migdałowym ding i czekoladowymi statkami.
Mżawka 2 uncje gorzkiego sosu czekoladowego na ciasto.
Rozłóż kolejną 1/3 Pianki i posyp pozostałymi kawałkami ciastek, migdałami i kawałkami czekolady oraz sosem z gorzkiej czekolady. Top z pozostałych prawoślazu i kształt góry z dips i wiruje za pomocą metalowej szpatułki offsetowej. Ciasto przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub na noc.
Pokrój schłodzone ciasto na 8 kawałków i umieść każdy plasterek na płycie żaroodpornej.
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 5 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Połączyć czekoladki, syrop kukurydziany i masło na podwójnym kotle i delikatnie stopić. Wymieszać ze śmietaną.
Wymieszać składniki w patelni saute i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż migdały są tosty i karmel jest jasnobrązowy.