Żeberka Wołowe Duszone W Piekarniku
Krótkie żeberka wołowe duszone w piekarniku mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 836 kalorii, 31g białka, oraz 70 g tłuszczu. Jeśli masz liście majeranku, pomidory w puszkach, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duszone Żeberka Wołowe, Duszone Żeberka Wołowe, oraz Duszone Żeberka Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. Spray 12-calowy nonstick patelni z nonstick gotowania sprayu.
Podgrzać na średnim ogniu do gorąca.
Dodać żeberka; gotować 6 do 8 protokół lub aż rumiane ze wszystkich stron.
W szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali (3-quart) połączyć pomidory, bulion, wino, mąkę, sos chili, tymianek, majeranek, sól i mieszankę czosnkowo-pieprzową; dobrze wymieszać.
Dodać rumiane żeberka, marchew i cebulę; delikatnie wymieszać. (Naczynie do pieczenia będzie pełne.) Przykryć folią.
Piec w temperaturze 163°. przez 2 godziny.
Odkryć naczynie do pieczenia, piec dodatkowe 20 do 30 minut lub aż żeberka są miękkie i ciecz jest lekko zagęszczony.