Ciasto z kwaśną śmietaną i rodzynkami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, margaryny, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną, Ciasto Z Rodzynkami, oraz Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Pieczona Skorupka.
3
Piec 10 do 12 minut lub do jasnobrązowego. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W rondlu 1-quart podgrzać rodzynki i wodę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Odcedzić; odstawić.
6
W rondlu 2-quart, wymieszać 1 szklankę cukru, mąkę i sól. W misce ubić żółtka, śmietanę i margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Odmiany Grzybów
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Dodać odsączone rodzynki, orzechy i 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Miód Cytrusowy
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
10
Wlać do upieczonej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
11
W dużej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru, ubijając, aż mieszanina utworzy sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodaj 1 łyżeczkę wanilii. Łyżka bezy nad nadzieniem; rozprowadzić do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Cytrusowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
13
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
14
Piec w temperaturze 177° około 12 minut lub do momentu, gdy beza będzie lekko rumiana. Ochłodzić całkowicie, około 3 godzin. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.