Placek Z Kwaśną Śmietaną I Rodzynkami

Placek Z Kwaśną Śmietaną I Rodzynkami
Ciasto z kwaśną śmietaną i rodzynkami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, margaryny, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną, Ciasto Z Rodzynkami, oraz Placek Z Rodzynkami Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Pieczona Skorupka.
3
Piec 10 do 12 minut lub do jasnobrązowego. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W rondlu 1-quart podgrzać rodzynki i wodę do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Odcedzić; odstawić.
6
W rondlu 2-quart, wymieszać 1 szklankę cukru, mąkę i sól. W misce ubić żółtka, śmietanę i margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj do mieszaniny cukru na patelni. Gotować na małym ogniu o 15 protokół lub aż gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Zdjąć z ognia.
9
Dodać odsączone rodzynki, orzechy i 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
10
Wlać do upieczonej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
11
W dużej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem elektrycznym, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru, ubijając, aż mieszanina utworzy sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Dodaj 1 łyżeczkę wanilii. Łyżka bezy nad nadzieniem; rozprowadzić do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
13
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
14
Piec w temperaturze 177° około 12 minut lub do momentu, gdy beza będzie lekko rumiana. Ochłodzić całkowicie, około 3 godzin. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn