Placek z budyniem jajecznym IV
Jajeczne ciasto Budyniowe IV wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru, mleka, unbaked Pie crust i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 14%. Spróbuj Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W średniej misce ubić jajka i cukier.
Wlać mleko do małego rondla i umieścić na małym ogniu, aż się ogrzeje.
Wlać mleko na mieszaninę jaj powoli, stale ubijając. W razie potrzeby wymieszać gałkę muszkatołową, a następnie wlać do skorupki ciasta.
Piec przez 10 minut w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 10 minut. Zmniejszyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C). Gotować 20 minut dłużej, lub aż krem jest po prostu ustawić. Schłodzić przed podaniem.