Pizza z szynką i ananasem
Pizza z szynką i ananasem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ciasto pizzy, julienne-cut szynka, preshredded part-chudego sera mozzarella, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Suwaki z szynką hawajską i ananasem + wideo, Grillowana Pizza z pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo), oraz Pizza TJ Hooker (Chipotle BBQ i słodki ananas Chili + Pizza Jalapeño z boczkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ciasto pizzy na blasze do pieczenia.
Rozprowadź SOS równomiernie na skorupie pizzy, pozostawiając 1/2-calową granicę. Wierzch z szynką, ananasem i serem; posypać czerwoną papryką.
Piec w 450 przez 10 minut lub aż skorupa jest chrupiąca.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.