Pizza z karmelizowanym koprem włoskim, cebulą i oliwkami

Pizza z karmelizowanym koprem włoskim, cebulą i oliwkami
Przepis Pizza z karmelizowanym koprem włoskim, cebulą i oliwkami może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 296 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę kukurydzianą, oliwki kalamatan, drożdże, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza z koprem i cebulą na słodko z zielonymi oliwkami, Karmelizowana Pizza z koprem włoskim i cebulą, oraz karmelizowana cebula dymka + koper włoski pizza ze skórką piwną # pizzaweek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciasto, rozpuść drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce i odstaw 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać 1 3/4 szklanki mąki i soli, i ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. Zagniataj do uzyskania gładkiej i elastycznej masy (około 10 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przylepiło się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia rozmiaru. (Wciśnij dwa palce do ciasta. Jeśli wgniecenie pozostaje, ciasto podniosło się wystarczająco.) Dziurkować ciasto; zagnieść 5 razy i pozostawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozwałkuj ciasto w 12-calowe koło na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Umieść ciasto na (12-calowej) patelni do pizzy lub blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania i posypanej mąką kukurydzianą. Zagniataj krawędzie ciasta palcami, aby utworzyć krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
6
Aby przygotować polewę, podgrzać olej na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać koper włoski i kolejne 5 składników (koper włoski przez czarny pieprz) i gotować przez 20 minut lub do złotego koloru, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Koper WłoskiKoper Włoski
8
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Rozprowadzić sos na skorupie, pozostawiając 1/2-calowy granicy; posypać mieszaniną kopru włoskiego, ser, i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Koper WłoskiKoper Włoski
OliwkiOliwki
SOSSOS
10
Piec w 450 przez 18 minut lub aż rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn