Pizza z karczochem i czerwoną papryką
Przepis Karczoch i czerwona papryka Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 111 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać częściowo odtłuszczone ser mozzarella, ząbki czosnku, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pizza z czarnym pieprzem i karczochami, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Rozwiń ciasto do pizzy na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; wklep ciasto w prostokąt o wymiarach 14 x 10 cali.
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut; odstawić.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czerwoną paprykę, bazylia, oregano, i czosnek; saute 5 protokół.
Zdjąć z ognia; wymieszać z karczochami i grzybami.
Posypać pół sera na przygotowanej skórce pizzy, pozostawiając 1/2-calowy granicy.
Mieszankę warzywną rozprowadzić równomiernie na serze, a następnie polać pozostałym serem.
W razie potrzeby posypać popękanym pieprzem.
Piec w 425 przez 10 minut lub aż skorupa jest lekko rumiane.