Pistacjowy Stojak Jagnięcy

Pistacjowy Stojak Jagnięcy
Pistacjowo-Crusted Baranka może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 438 kalorii, 37g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz musztardę dijon, pistacje, majeranek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Regał z jagnięciną wędzony pistacjowy, Pistacjowo-inkrustowany Stojak jagnięcy, oraz Stelaż z jagnięciną z pistacjową Tapenadą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces pierwszych 3 składników w robocie kuchennym 30 sekund lub do drobno zmielone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przenieść mieszaninę okruchów do płytkiego naczynia lub patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Jagnięcinę posmarować musztardą Dijon, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Toczyć w mieszaninie okruchów, dobrze powlekać. Chill 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Gotować jagnięcinę, partiami, w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 1 minutę z każdej strony lub do jasnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przenieś do 2 (13-x 9-calowych) lekko nasmarowanych naczyń do pieczenia.
7
Piec jagnięcinę w temperaturze 350 przez 24 minuty lub do momentu, gdy termometr mięsny włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 135 (średnio Rzadki), lub do momentu, gdy termometr mięsny włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 145 (średni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
8
Wyjąć z piekarnika; przykryć luźno folią aluminiową i odstawić 5 minut lub aż termometr rejestruje 145 (średnio rzadko) lub 160 (średnio).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
9
Pokroić w kotlety i podawać z żurawinowo-czarną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn