Pistachio Crunch
Pistacjowy Crunch może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 728 kalorii, 3G białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cukierki o smaku waniliowym, kandyzowaną żurawinę, orzechy pistacjowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Nektaryna i pistacjowe warstwy crunch, Lody Z Białego Sezamu Pistacjowego Crunch, oraz Crunch-crunch: tydzień wiosennych sałatek w słoiczkach.
Instrukcje
Roztopić cukierki w ciężkim rondlu na małym ogniu, stale mieszając.
Wymieszać z orzechami i żurawiną.
Rozprowadzić mieszaninę w grubej warstwie (około 1/4") na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia.
Niech ostygnie całkowicie. Rozbij na kawałki lub użyj świątecznych foremek do ciastek, aby wyciąć pożądane kształty.