Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pissaladiere spróbować. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 33. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru, sardeli, mąki chlebowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pissaladière", Pissaladière, oraz Pissaladière dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podczas gdy ciasto rośnie na patelni, wykonaj nadzienie: zawiąż tymianek, pietruszkę i liść laurowy razem z kawałkiem sznurka kuchennego, aby uzyskać Garni bukiet. Na dużej patelni z prostymi bokami rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę, czosnek, bouquet garni i sól. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut. Zmniejszyć ogień do średnio niski, i nadal gotować, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo miękkie i przezroczyste, o 25 protokół więcej.