Pilaw ryżowy żurawinowy, migdałowy i grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj żurawinę, migdały i pilaw ryżowy z grzybami. Ten przepis służy 32 i kosztuje 15 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 34 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka migdałów plantatorów, olej canolan, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Orange Cranberry Almond Rice Pilaf, Pilaf Ryżowy Migdałowy, oraz Pilaf Ryżowy Migdałowy.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 3 min.
Dodać grzyby; gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć. Dusić na małym ogniu 10 do 12 min. lub do momentu wchłonięcia płynu.