Pilaw ryżowy żurawinowy, migdałowy i grzybowy

Pilaw ryżowy żurawinowy, migdałowy i grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj żurawinę, migdały i pilaw ryżowy z grzybami. Ten przepis służy 32 i kosztuje 15 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 34 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka migdałów plantatorów, olej canolan, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Orange Cranberry Almond Rice Pilaf, Pilaf Ryżowy Migdałowy, oraz Pilaf Ryżowy Migdałowy.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę; gotować i mieszać 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać grzyby; gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć. Dusić na małym ogniu 10 do 12 min. lub do momentu wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
5
Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W32 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn