Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu
Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squash na pieczonej Acorn Squash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.96 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 1225 kalorii, 43g białka, oraz 84g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, pestki dyni, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kokosowe Pieczone Acorn Squash, Pikantne Meksykańskie Pieczone Acorn Squash, oraz Słodkie i pikantne pieczone Acorn Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do pieczenia squash: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.