Pikantny Dip Z Soczewicy
Pikantny Dip z soczewicy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 104 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 63 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, soczewicę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, Pikantna Zupa Z Czerwonej Soczewicy, oraz Pikantna Sałatka Z Soczewicy.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć soczewicę, cebulę i wodę. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut lub aż soczewica są miękkie. Przełóż soczewicę przez młyn spożywczy lub zmiksuj je w blenderze.
Toast curry i nasiona kminku na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące.
Dodaj cayenne, olej i czosnek.
Wymieszać mieszankę przypraw do soczewicy i podawać.