Pikantny Dip Edamame
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantny Edamame Dip spróbować. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, chipsy pita, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, Pikantne Miso Edamame, oraz Pikantny Czosnek Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni na średnim ogniu, smażyć czosnek, obracając często, aż jasnobrązowy, o 15 protokół.
Zdjąć z ognia, ostudzić, a następnie zdjąć Skórki. Odstawić.
W rondlu zagotować około 8 szklanek wody i wrzucić fasolę. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut. Rezerwy 3/4 szklanki wody do gotowania przed opróżnieniem.
Fasolę odsączyć i ostudzić.
Czosnek przełożyć do robota kuchennego i grubo posiekać.
Dodać fasolę, pieprz cayenne,kminek, sól, pieprz i proces w maszynce.
Dodaj oliwę z oliwek, sok z limonki i kolendry i pulse połączyć.
Dodaj zarezerwowaną wodę trochę na raz podczas przetwarzania do gładkości (może nie trzeba dodawać całej wody). Użyj chipsów pita do zanurzania.