Pikantny Budyń Chlebowy
Pikantny budyń chlebowy wymaga około 1 godzina i 23 minuty od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka maślanki, sól, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Budyń Chlebowy, Impromptu Pikantny Budyń Chlebowy, oraz Pikantny Budyń Chlebowy Na Zakwasie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 protokół.
Przelać ugotowaną cebulę do dużej miski; dodać kostki chleba, dobrze podrzucając do połączenia.
Połączyć maślankę i 5 kolejnych składników w misce; wlać mieszaninę chleba, dobrze mieszając, aby połączyć. Wymieszać z serem Cheddar. Wymieszać łyżkę do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub aż zestaw.