Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Tacos de Mero: Tacos Halibut spróbować. Na $5.5 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1238 kalorii, 29g białka, oraz 106g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka kapusty, przyprawa pieprz cytrynowy, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Tacos Z Halibuta, Chimichurri Halibut Tacos, oraz Halibut miękkie Tacos dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spryskaj grilla lub brojlera węglem węglowym z powłoką patelni. Filety doprawić pieprzem cytrynowym i gotować około 15 minut, obracając raz. Filety powinny być białe i łuszczące się, ale nie rozgotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cytrynowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Umieść 1/4 funta halibuta na 3 podgrzewanych tortillach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Halibut
3
Dodaj 1/4 szklanki kapusty i top z 2 uncji kremowego sosu awokado. Powtórz proces dla reszty składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Na 1 Ananasa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Wymieszać wszystkie składniki razem w średniej wielkości misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.