Pikantne Wegańskie Bułeczki
Przepis pikantne Wegańskie bułeczki jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 165 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać gładkie masło orzechowe, musztarda w proszku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantne bułeczki czosnkowo-sezamowe (niskowęglowodanowe), Wegańskie Bułeczki Bananowo-Orzechowe, oraz Wegańskie Bułeczki Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i przygotuj arkusz cookie.
Wymieszaj mleko sojowe i ocet jabłkowy i odstaw na 5 minut, aby się zsiadło.Przesiej suche składniki (mąkę przez drożdże) razem
Margarynę i masło orzechowe pokroić lub utrzeć w mieszance mąki, aż będzie przypominać grubą bułkę tartą.
Dodaj pokruszone orzechy, jeśli używasz.
Dodać mleko zsiadłe, wymieszać z rękami, aby połączyć ciasto. Zagnieść lekko i ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Pokroić na równe kawałki-12 dla małych bułeczek, 8 dla większych.
Piec 15-20 minut (zależy czy masz duże czy małe) i podawać na ciepło!