Pikantne Pesto Z Kolendry
Pikantne Pesto kolendry może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przyprawy. Ten przepis służy 4. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 2G białka, oraz 32G tłuszczu. 17 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz migdały, płatki pieprzu, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantne Pesto Z Kolendry, Pikantne Pesto Migdałowe Z Kolendry–Marconan, oraz Cilantro Pesto & Cilantro Yogurt Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Migdały tost w małej patelni na średnim ogniu, aż światło złoty kolor, 5 do 7 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Gotować ząbki czosnku w gorącym oleju, aż zmiękną, o 5 protokół. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej; posiekać.
Pulse migdały, czosnek, i kolendry razem w robocie, aż mniej więcej posiekane. Powoli wlej 1/2 szklanki oliwy z oliwek do mieszanki, a robot kuchenny będzie działał bez przerwy.
Dodaj sok z cytryny, czerwony pieprz, sól i pieprz i kontynuuj przetwarzanie do uzyskania gładkiej konsystencji.