Pikantne Paszteciki Z Łososia

Pikantne Paszteciki Z Łososia
Pikantne paszteciki z łososia mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,74 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Jeśli masz pod ręką pikantną mieszankę przypraw, łososia, paprykę jalapeno i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszankę przypraw, możesz śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pikantne Paszteciki Z Łososia, Paszteciki z łososia z pikantnym niskotłuszczowym majonezem, oraz Pieczone paszteciki z łososia z pikantnym dipem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze pięć składników w blenderze lub robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W misce połączyć substytut jajka, łososia, cebulę, zieloną paprykę, Jalapeno, czosnek i 1/2 szklanki mieszanki okruchów. Kształt na osiem 1/2 cala.- grube paszteciki. Warstwę z pozostałą mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Na dużej patelni nonstick na średnim ogniu, gotować paszteciki w oleju przez 4-5 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Vie di Romans Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 36 dolarów za butelkę.
Vie di Romans Chardonnay
Vie di Romans Chardonnay
Wytrawne wino wykonane w 100% z winogron Chardonnay.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn