Pikantne Nadzienie Z Indyka Empanada

Pikantne Nadzienie Z Indyka Empanada
Pikantne nadzienie z indyka Empanada wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.2 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną paprykę, marchewkę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Calzone Empanada Filling, Powoli Gotowane Nadzienie Z Kurczaka Empanada, oraz Nadzienie Empanada Z Pomidorów, Bazylii I Mozzarelli dla podobnych receptur.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański w menu? Spróbuj sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino można spróbować jest Parador Tempranillo. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo ma potężny profil owoców, charakterystyczny dla słonecznego i ciepłego sezonu wegetacyjnego. Wino przypomina klasyczną Ribera del Duero, ma jaskrawoczerwone owoce i fioletowe nuty, z kamienistym, klasycznie wytrawnym wykończeniem. Pierwszy rocznik z Winnicy dyliżansów.Mieszanka: 100% Tempranillo
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn